Top news

Den 20 oktober arrangeras Sweden Game Festival i Skövde för fjärde gången. MÅndag 3 september 2018 På lördag, den 8 september, är det dags att inviga Hjos första byggnadsminne Stadsparken i Hjo med tillhörande byggnader...
Read more
Starta eget-kursen är en del i kontorets uppdrag att öka intresset för entreprenörskap. Istället för att enbart ta betalt för en fysisk produkt också erbjuda tjänster kring produkten? Personal, kontorslokal, telefon Internet, kontorsmaterial, marknadsföring, material..
Read more
Tartan Day ( Lördagen firas någon gång i början, mitten av april). 18 miljoner antal besökare per år ca 40 miljoner. Titta in på varje hemsida för sevärdheter och se om det är öppet. Tartan..
Read more

Hålla humlor borta


hålla humlor borta

getingarna som är värmekrävande djur, säger Lars- Åke Janzon. Hur att hålla barnen borta från problem. Dessa perenner är populära bland många husägare, eftersom de kräver minimal skötsel. Du kan även odla den inomhus. Plantera den på platser med gott om solsken eller ta med dig en bukett hem. För att undvika smärtsamma stick och i värsta fall en allergisk reaktion gäller det att överlista de små insekterna. Sätt upp dubbelvikt frystejp eller vita papperslappar i träden.

Där borta vid bilen, Dr borta,

Vad är tecken på din PS3 Brutna quest; You may also read! Dessa naturliga metoder är till för att hålla en rad olika insektsarter borta utan att använda kemikalier som kan vara skadliga för din eller din familjs hälsa. I hörnen enligt däck är vanliga platser för bin. Du kan applicera den på alla ytor såväl som på din hud. Häll vätskan i en sprejflaska och använd överallt i hemmet. O, getingar gillar det mesta vi gillar så täck över maten. Några alternativ är: Se även: Fantastiska användningar för bananskal, pyrethrum eller krysantemum, denna växt används för att hålla myror, gräshoppor, kvalster och bladlöss borta. Ringblomma och mynta kan hålla flugor borta om du placerar dem nära dörrar och fönster.

hålla humlor borta


Sitemap