Top news

Vi bryr oss om vår planet och oss människor. Vill du hellre bara sitta i en soffa, dricka en kopp kaffe, läsa tidningen eller kanske jobba i väntan på flyget, är du välkommen till vårt..
Read more
Läs mer, vÅR integritetpolicy, wåhlin, fastigheter vill med denna policy informera om vår behandling av personuppgifter och att dessa hanteras i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. När hovrätten avgjorde hyran förra gången fanns inget att..
Read more
Välkomna till Monter B0318. Trivec finns sedan tidigare på Olssons Elektriska, Nöjesfabriken, Harrys, Pizza Hut och ytterligare ett tjugotal ställen runt om i Karlstad. Vi på Trivec är oerhört stolta att Vox med Anne Robertsson..
Read more

Öfk malmö svenska cupen


öfk malmö svenska cupen

till skottläge, men Keita är med och räddar. Klart att det är jobbigt. Att spela ett VM är det största man kan göra. 64: Frispark till ÖFK vid högra hörnet av straffområdet, samtidig passar ÖFK på att byta, Sotte kommer in för Aiesh. IFKs klart farligaste målchans. Det blev en jämn tillställning mellan två lag som är vana vid att få kontrollera matchbilden. Malmö vann till slut prestigemötet med Östersund på Jämtkraft Arena. Det är hemmaplan mot Malmö i en semifinal och det är så mycket omkring matchen innan, säger Ken Sema.

öfk malmö svenska cupen

74: Norrköping förbereder byte, Thrarinsson kommer in för Eliasson. 87: Björkström förbereder sig för inhopp samtidigt som publiken skanderar ÖFK! 2-0 till ÖFK 19: ÖFK spelar bra och Norrköping är skakade, Ghoddos springer igenom mittplanen och drar av ett skott det går strax över. Ett inlägg nickas mot första stolpen, Keita styr undan bollen i stolpen men än en gång är han först på andra bollen. 901: Hopcutt kommer in sista minuten, Gero kliver av till publikens jubel. Hur mycket en missad Europaplats påverkar hans tankar kring en ny klubbadress vill han inte säga. Annons: Annons, annons, annons. Det var i den 79:e minuten som Malmö vände spelet varpå Alexander Jeremejeff skickade fram bollen till Arnor Traustason som sköt in det avgörande målet. ÖFK ställde upp med följande lag: Keita Widgren, Berqvist, Pettersson, Mensiro Aiesh, Edwards, Nouri, Sema Ghoddos, Gero. 922: Domaren blåser av och ÖFK vinner svenska direktbuss stockholm infracity cupen! 28: Det är avvaktande spel efter ÖFKs andra mål men det dyker ofta upp en del lägen för de båda lagen, nu var det IFKs Eliasson som provade skott men Keita såg bollen hela vägen. 33: Matchens första gula kort går till Wahlqvist efter att han tacklat omkull Sema vid mittplan.


Sitemap