Top news

( ) scientific equipment - Ling Lamba Karne ka Yantra in Hindi Ling badhane ka tarika scientific equipment dwara bhi kiya ja sakta hai. Vacuum pump ek aisa sadhan hai jis mein ling rakha jaata..
Read more
På Saxée så möter du många duktiga frisörer. Frölunda Torg, nu har vi öppnat en frisörsalong i Frölunda, i det nybyggda resecentrumet vid busstorget. Bland behandlingarna finns allt från klipp och färg till håruppsättningar, hårförlängningar..
Read more
Linköpings kommun klättrar till plats 18 från plats 43 i Lärarförbundets ranking Bästa skolkommun. Photos BR leksaker, you have made the following selection in the map and location directory: the toy store BR leksaker at..
Read more

Skattekontoret umeå


skattekontoret umeå

rosenrasande för att Generaldirektören sköter sitt arbete enligt de instruktioner som gäller för hans befattning i sitt uppdrag så kanske en ursäkt vore på plats när han tror att det är prestige som ligger i botten. Det ser vi i kommunsektorn där TV programmet uppdrag granskning gång på gång avslöjar hur illa ställt det är med kompetensen ute bland våra fritidspolitiker runt om i Sverige. Det som förundrar mig är att våra fritidspolitiker är så dåligt insatta i hur våra myndigheter fungerar i Sverige. Dörren stängd för skattekontoret läser vi. Åmål är inget undantag har det visats sig under åren. Men det hela är en politisk fråga i slutändan. Ministerstyre hos våra myndigheter det skall man nog akta sig för det slutar nog i många i de flesta fall med fiasko när amatörer försöker gå in och styra verksamheter de inte har kompetens till.

Här ålägger riksdagen i stort sett varje år besparingar för våra myndigheter, att de skall rationalisera, bli mer effektiva för att inte drabba skattebetalarna i onödan i sina verksamheter. Vi skall nog vara glada för att politikerna hålls utanför myndighetsutövandet. Våra myndigheter har inte den möjligheten utan får finna sig i att hålla sig inom ramen för sina budgetanslag som riksdagen beviljar. Framförallt våra fritidspolitiker som heller tar till skattehöjningar i stället för att rationalisera verksamheterna. Michael Karlson (s ) ondgör sig över att inte våra politiker får vara med och styra verksamheten med utgångspunkt, inte för att effektivisera eller spara kostnader utan för att få media markt västerås telefonnummer berlin neukölln behålla arbetstillfällen på orterna. Hittills har våra riksdagspolitiker inte gett några signaler på att det är det som skall gälla i framtiden och det skall vi skattebetalare nog vara glada över även om del arbetstillfällen försvinner från våra småorter. Krönika, politik, dela, annons. Att i den ordningen som nu gäller försöker få regeringen att köra över generaldirektören för skatteverket när inte besluten passar fritidspolitikerna i småorterna som blir bortrationaliserade på statliga verksamheter är nog ingen bra idé. One of those wonderful, stockholm gems that many visitors miss just because it is a little off the beaten path. Bar, stockholm, shopping, stockholm restaurant, stockholm, Sweden, cafe restaurant Restaurant Design Urban Bar. Johan Lundqvist - Guitar.

Var det ett spel f r galleriet av v ra politiker Öppet brev till någon


Sitemap