Top news

Det finns 25 döva som har teckenspråk som modersmål på Grönland, men om man räknar med hörselskadade och personer med CI så är det omkring 40 personer. Arbetet med SignWiki Island fortsätter genom samarbete mellan..
Read more
Filter: Fordon båtar, dölj stängda annonser, söt motorbåt utan motor bortskänkes, perfekt liten båt med möjlighet till övernattning. 18 nov 22:51, kungälv 2 st 90-sängar med träramar bortskänkes Två olika sängramar i furu. Idag 20:44..
Read more
Vinnarna i Gulddraken i kategorierna lyx. Urban Deli, Vete-Katten, Rolfs Kök, Meatballs - For the People, Berns, Taverna Brillo, Petite France, Under Kastanjen. In autumn 1933 he returned to Sweden. By, lola (Akinmade) Åkerström, afar..
Read more

Uppsala auktionskammare picasso


uppsala auktionskammare picasso

Uppsala Auktionskammares viewing in London of The Neuman Collection - Modern Art by Picasso, Chagall, Léger and Masson. Den mycket ovanliga lackasken från Qianlong med proveniens från samlaren Wladimir Simon Semcesen pryder katalogomslaget. Något som, enligt auktionskammaren, aldrig hänt i Sverige tidigare. Den kundkretsen som det här gäller litar inte på datorerna. Men det finns ganska många svenskar som är rätt så förmögna. Tänk att ett svenskt auktionshus har fått detta förtroende. Det finns så många svenskar som har möjlighet till det, säger Knutson. Auktionen går av stapeln den 7 december i Uppsala men innan dess ska verken visas i London, Paris och New York under oktober och i Uppsala och Stockholm under november. Tänk så fantastiskt om den här tavlan skulle kunna fortsätta att vara i Sverige. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Under sina resor runtom i världen brukade han besöka toppgallerier.

Auktioner - Uppsala Auktionskammareuppsala auktionskammare picasso

Jag hatar den men jag vill inte vara utan den. Knut Knutson lyfter speciellt fram Pablo Picassos oljemålning Fillette au béret, ett porträtt av en ung flicka i hotell malmö arlöv blå basker, samlingens toppobjekt - med ett utropspris på mellan 12 och 18 miljoner kronor. Har du någon uppfattning om vad verket kommer att klubbas för? Bertil Neuman har under 60-, 70- och 80-talet förvärvat verken och byggt upp sin samling i Sverige, berättar Magnus Bexhed, vd för Uppsala Auktionskammare. Knut Knutson kunde knappt tro sina ögon när han fick se samlingen första gången. Har du mellan 12 och 18 miljoner kronor liggande och är sugen på att fräscha upp hemmet med lite konst? Drömmer om att Picasso stannar. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet och inte vet. Knut Knutson går på nålar inför auktionen nästa vecka. Det som är det mest otroliga är att det är fyra original av Pablo Picasso. Picassos oljemålning från 1964, när Bertil Neuman avled 2011 hade han skapat en konstsamling av internationell toppklass.


Sitemap