Top news

Utöver ansvar har Systembolaget även ett samhällsuppdrag att informera om riskerna med alkohol, vilket Systembolaget gör i egen regi, samarbetandes med andra parter eller genom sitt dotterbolag IQ som har målet att ge en..
Read more
Mer, dam, city, 26, 5 växlar, korg, - Alltid full garanti - Säljs helt reparerade - *Cyklarna på hemsidan är endast ett galleri som visar ett ungefärligt utbud av vad vi säljer. Alltid full garanti..
Read more
Stora Scenen.00 Överraskning.00 Dagens Helges.00 Samir och Viktor.30 thailändsk dans.30 Halifaxteam.00 Ebba Gold, södra Scenen. This feature is not available right now. Fr.00 Partypistolerna, lördag, stora Scenen.00 thailändsk dans.00 Timotej.00 Jennyc.00 Rolf Lönn Soul Band..
Read more

Svensk fastighetsförmedling borås


svensk fastighetsförmedling borås

Han är väldigt trevlig, och vi kände att vi kunde fråga honom om alla möjliga frågor när man själv kände sig lite vilsen då vi tidigare aldrig köpt en bostad. Fick ett bra och positivt bemötande av mäklaren. August 2, 2016, tack Sanna, see All, photos. Årets kontor och Nöjdast kunder 8 år i rad. Vi erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Detta kombinerat med vår stora lokalkännedom och långa erfarenhet, både i Sjuhärad och i branschen, gör att vi kan erbjuda dig det bästa av två världar i form av bland annat proffsig marknadsföring och en hög personlig service. Victorias bemötande från första dagen var väldigt proffesionellt och ödmjukt. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljare och köpare. Daniel Ström, june 8, 2017, helt fantastiskt bra personal!

Svensk Fastighetsförmedling Borås, Boråssvensk fastighetsförmedling borås

svensk fastighetsförmedling borås

Closed Now, people, related Pages, pages Liked by This Page, borås, Sweden. Hämta uppgifter automatiskt eller fyll i på egen hand. Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, naturområden, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Hon lyssnade på våra önskemål, kom med förslag och sina inputs.

Jump to, press alt / to open this menu. Vi erbjuder fri muntlig värdering, och även rådgivning kring din bostad. Victoria var under vägen väldigt positivt inställd och peppande mot att allt skulle gå bra. De satsningar vi gjort under de senaste åren för att öka kundnöjdheten och förbättra vårt arbetssätt har utmärkt oss bland kontoren i kedjan och det är en stor ära för oss att få den här utmärkelsen.


Sitemap