Top news

Och hur blev vi så som vi är i dag? Innovationer föds ur hinder och utmaningar så är det i alla fall för oss. Fördelarna är det låga priset och den otroligt sköna känslan..
Read more
Besök oss på Hornsgatan 108. Stockholms Flugfiskecenter AB, hornsgatan Stockholm, telefon:, e-post. I vår butik finner du allt ifrån "specialerbjudanden" till varor i toppklass. På Stockholms Flugfiskecenter har vi mångårig erfarenhet av flugfiske, kursverksamhet..
Read more
Men det ordnar väl sig så småningom. På fotot: jag (till höger) och min nya cancerkompis För ett år sedan fick min man veta att inga fler behandlingar var möjliga. På mammas minnesstund läste..
Read more

Meritvärde antagning gymnasiet lund


meritvärde antagning gymnasiet lund

Ditt jämförelsetal kan påverkas av kompletterade betyg. Du som går i årskurs 9 i Skåne får ett personligt lösenord av din studie- och yrkesvägledare. Värdet av dina 16 bästa betyg läggs ihop och utgör ditt meritvärde. När du byter ut en kurs, tänk på att inte räkna med den två gånger, utan att verkligen byta ut betygsvärdet. Finns det inget samverkansavtal så får du fritt välja studieort. Det siffervärde du nu har satt för varje betyg multiplicerar du med kursens gymnasiepoäng. Dela summan med totala poängen. Statistiken är fördelad på lärosäten eller utbildningsnamn. Reglerna för hur du räknar ut ditt jämförelsetal är olika beroende på om du har slutbetyg från 1997 och framåt eller om du har gymnasieexamen från 2014 och framåt.

Fri kvot, om du har särskilda skäl kan du begära att bli prövad i fri kvot. Vill du hellre räkna själv, ska du följa instruktionen på den här sidan. Du skickar i så fall in en en kassa Malmö skriftlig anmälan till, så försöker vi rätta till eventuella fel. Lägst betyget Godkänd i engelska, matematik och svenska/svenska som andraspråk samt minst fem andra ämnen. Tidplan för antagning 15 februari är sista ansökningsdag. Exempel: Väl godkänd i en kurs som omfattar 100 gymnasiepoäng ger. För frågor om din anmälan, registrerade meriter, antagningsbesked. Gymnasieantagningen Lund 12 - Skåne län, postadress, gymnasieantagningen Lund, box Lund.

Skånetrafiken zoner malmö lund
Hus uthyres lund


Sitemap