Top news

Andrei Nekrassov/m, europe, sweden, jönköping, shopping, shopping in Jönköping is easy. Helemaal bijzonder: boek een stuga met je eigen paard erbij. De stad Jönköping, als je voor Jönköping kiest uit uitvalsbasis voor je vakantie..
Read more
59 22 Flygolyckan i Kälvesta Kälvesta, Stockholm, Sverige Strax efter klockan nio på lördagsmorgonen havererade en Vickers Viscount på en parkeringsplats vid Ängsullsvägen i Kälvesta i västra Stockholm under en inflygning till Bromma flygplats. 1977..
Read more
Det här är helt förödande och ofattbart. En djupare analys av domen innebär kommer senare. Hållplatser, våra buss- och spårvagnslinjer trafikerar större delen av Göteborg. I Hammarby Sjöstad finns allt man kan önska sig för..
Read more

Bilskrot självplock stockholm


bilskrot självplock stockholm

vecka och hittar du inte reservdelarna i våra lager, ring oss så hjälper vi dig att hitta dem! Örebro Bildemo har ett av Sveriges största urval av begagnade bildelar och reservdelar. Det innebär att du köper nästan nya reservdelar i gott skick och till lågt pris. Till och med december 2018 har vi öppet onsdagar och torsdagar mellan klockan 14:00-18:00. Vi köper in, lagerhåller och säljer ett brett sortiment av begagnade fordonsdelar i gott skick till bilverkstäder, privata fordonsägare och försäkringsbolag. 1:a oktober 2018 stänger Odensala Bilskrot verksamheten. Sortimentet innefattar nästan alla nyare bilmärken, och alla delar är såklart funktionstestade. Ingen inlämning av skrotbilar.

bilskrot självplock stockholm

Vi är mer än en bilskrot. Om du inte kan se sidan korrekt skall du se till att uppdatera din webbläsare till senaste version. Hjälper inte det, skicka ett e-brev till och beskriv felet så grundligt du kan. Välkommen till Örebro Bildemo. Bästa funktion fås med. Vi ser över möjligheten att öppna för slutförsäljning under nedläggningstiden.

Att tänka begagnat betyder inte att du köper trasiga eller gamla bildelar. Vi vill tacka alla våra kunder för den tid som varit.


Sitemap