Top news

Adria var även bland de första med att introducera Husbilen som alternativ till Husvagnen. Adria började öka produktionen mer och mer mot 70 och 80 talet. Adria har sedan 1965 varit en av Europas ledande..
Read more
2014 strosade Kjell Jakobsson utmed Kullagatan och hejdade sig när han såg hotell Viking, ett mindre men centralt hotell. Nyligen tog Kjell Jakobsson och frun Karin över Hotell Viking. På drygt två år vände..
Read more
Vi finns på Marknadsgatan 1 i Uppsala. Har du besvär på kvällen, vardag eller helg, kan det kännas hopplöst. Tecken på infektion i en tand eller i tandköttet är till exempel tandvärk, att tandköttet blöder..
Read more

Tandblekning tandläkare uppsala


tandblekning tandläkare uppsala

skador på tänder vilket på sikt minimerar era vårdkostnader. I mån av tid kommer jag att svara på mail av rådgivningskaraktär under min semester på mailadress: Jag har dock ingen möjlighet att boka eller boka om/av tider.

Tandkliniken i Vasahuset - Tandläkare Uppsalatandblekning tandläkare uppsala

Avvikande öppettider kan förekomma. Estetisk tandvård, akuttandvård, prislista. Din tandläkare i Enköping, tandläkarhuset i Enköping har bra öppettider, vardagar så väl som helger. Bästa möjliga kvalitetsresultat för optimal funktion och estetik som ska uppnås med hög servicenivå och minsta möjliga obehag. Torsdag 8-18, fredag 8-16, lördag, söndag enligt överenskommelse. Jag tar åter emot patienter från den 13 augusti. På kliniken finns fyra tandläkare, tre tandsköterskor och två tandhygienister och en bemannad reception. Tänder och munhåla säger mer om en persons hälsa än vad man tror. V 29, nu har mottagningen på Bredgränd helt stängt för semester v 29 och. Tänderna och munhålan speglar människans hälsa och livskvalité. Läpparna, kinderna, gommen, tungan, munbotten, munnens slemhinna och svalget, allt ger signaler för den som kan se och lyssna.

Ring till Bredgränds Tandläkeri för tidsbokningar. Det är alltid Du som patient och Dina behov som står i centrum för vår behandling. Vårt målsättning är att ha öppet när det passar dig, som en trygghet vare sig du har behov av akut som planerad tandvård.


Sitemap