Top news

Här på, matematikgränd bor: "Unga singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt i små- och medelstora städer". Då problem uppstod med simuleringsmodellen för EcoPlus erhölls endast resultat för ett skuggfall, då en kolumn med solceller i..
Read more
Fyll i dina uppgifter nedan och vad du tycker och tänker. Vid inflyttning är tillfällig aktiv ur- och inlastning tillåten. Om du letar efter hyresgäster till lediga förråd, har du också kommit helt rätt. Flyttbil..
Read more
Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och flyginsikter som behövs för att hitta billiga flyg till din resa. Flyg information för Göteborg ..
Read more

Spelschema göteborg cup 2018


spelschema göteborg cup 2018

vi kontakt med berörda lag. Lägg märke till att detta är ett preliminärt spelschema och ändringar kan ske, kolla därför ert spelschema kontinuerligt. Nästa nyhet: En månad kvar! Övriga klasser publiceras efter hand. Därför kan det fortfarande vara värt att göra anmälan i de klasser som fortfarande är öppna för anmälan. Seniorklasserna och Juniorklasserna spelar helgen 7-9 september och alla andra ungdomsklasser spelar 14-16 september. Har man ett lag med spelare födda 02-03 anmäler man sig i 02 klassen. Ibland kommer det avhopp och då fyller vi på från reservlista. Länken försöker öppna följande adress: Avbryt, jag accepterar.

spelschema göteborg cup 2018

Skrivet av Yvonne Sandgren 10:46. Till dom föreningar som har bokat in sig på skolboende under Göteborg Cup, tävlingsledningen är i behov av att snarast möjligt få in det antal personer som skall beredas plats. Vi kan inte gå vidare med förläggningen och garantera boende för samtliga lag om vi inte får in rätt antal. I de yngsta åldrarna 07 och 08 kommer vi inte att ha utslagsturnering och alla lag ska få spela lika många matcher. Nästa nyhet: Gällande boende. Med en månad kvar till cupen finns det bara platser kvar i 3 klasser. Desto snabbare dessa är åtgärdade, kan arbetet med gruppindelning/spelschema bli klart och publiceras. Vi håller på att säkerställa alla anmälningar, tyvärr saknar vi fortfarande ett antal inbetalningar av anmälningsavgiften.

Lilla sjöbaren göteborg, Flyg göteborg cypern, Indisk butik göteborg, Flyg sundsvall göteborg ungdom,


Sitemap