Top news

Den 2 december inviger vi årets julmarknad på Fjärilshuset i Hagaparken. Här finns något för alla! Göta Lejon, Stockholm, cyhra support Stockholm 1 december lördag. Värm dig i den tropiska regnskogen och njut av julmarknadens..
Read more
Seabream fylld med fänkål, rostad fänkålsfrön, kummin, dill och vattenkrasse. Restaurang Service HB Lars Pontus Helmer Brolin Skolgatan 43 3 Tr, 75332 Uppsala Victum Utveckling AB Paul Stefan Schér Skolgatan 53a, 75332 Uppsala Daniel..
Read more
Behöver du IT-hjälp för din verksamhet? Siffra inom parentes visar placeringen för föregående år (2016). Gå med i Klart-panelen och tyck till! Läs mer novembervädret Värnamo: Så brukar det vara. Väderkartor, se hur nederbörd..
Read more

B&o trådlösa högtalare


b&o trådlösa högtalare

ljud. Förutom Bang Olufsen A9 har vi även Bang Olufsen H9, Bang Olufsen H8 och Bang Olufsen H6 som alla tre är riktigt snygga och smidiga hörlurar som tillåter dig att ta med musiken dit du vill, och för parken blir Bang Olufsen A1 din absolut. Oavsett var du ställer Beoplay M5 kommer den att smälta in fint med din heminredning. Din musikupplevelse är en naturlig del av din stil och din vardag, och du kommer att ha den till hands utan att behöva vara bunden till stora anläggningar och stickkontakter. Beoplay M5 stödjer både Chromecast built-in for audio, Apple AirPlay och Bluetooth, och med internetradio, Spotify Connect och Deezer inbyggt har du alltid ett ymnighetshorn av trådlös musik till hands. Bang Olufsen gör livet både enklare och snyggare.

Men det handlar inte bara om bra ljud i snygg förpackning de här produkterna utstrålar gedigen kvalitet och stil på en nivå som ger dig en helt unik upplevelse och ägarglädje varje gång du använder dem. Fattas bara annat de ska ju följa dig under många år framöver! Stödjer både Chromecast built-in för ljud, Apple AirPlay och Bluetooth. Fungerar både med smartphone, surfplatta, mobil och PC/Mac, samt TV med Bluetooth,.ex. B O play ger dig friheten att vara spontan utan att behöva kompromissa med kvaliteten. B O play levererar allt det här och de gör det med lösningar som är quiz stockholm 2018 bättre genomförda än någon annan! Suverän finish och funktion, beoplay M5 är tillverkad i exklusiva material som både är robusta och ser bra. Exklusiv och elegant design med finish i äkta aluminium och ull. En snyggt utformad ovansida i aluminium och ett härligt överdrag i ull ser till att Beoplay M5 utstrålar klass och kvalitet var du än väljer att placera den. Alltid öppen för Bluetooth-parkoppling, klangen kan finjusteras via Beoplay-appen (fritt stående, mot vägg, i ett hörn).


Sitemap