Top news

För den som inte står ut med tanken att bara vara på Ölands djur- och nöjespark en futtig dag, finns tvådagarskort. Hur fort kan det gå i vattenrutschbanan på Ölands djurpark? Kök med trädgårdstomt och..
Read more
1 Hon hade på 1940-talet behandlats för cancer och insjuknade 1963 i lungcancer, och i februari året därpå avled hon på Arvika lasarett. 1990 kom Bo Niklassons Vem var Sigge Stark?: en biografi och..
Read more
Ingen bordsbokning krävs, lokalen är relativt rymlig och det utlovas både fina cocktails och grymma hamburgare och förstås, ett stort antal ölsorter på fat. Och som sagt, ni vet vilken kanal som sänder matchen på..
Read more

Linköping väder året runt mallorca de mallorca


linköping väder året runt mallorca de mallorca

eller i kapitalstaden, Palma. Mallorca ligger i Medelhavet, söder om Spanien och norr om Afrika. En av de största turistattraktionerna på ön är Coves del Drach, fyra otroliga grottor som är öppna för allmänheten. Oktober är den mest regniga månaden på året, men det regnar sällan under en längre period.

Elite hotel linköping spa
Tatuering djurgardsgatan Linköping
Linköping pizza hemkörning

Hösten, i oktober och linköping norrkoping november, är varm, med en viss nederbörd. Havstemperaturen stiger upp till 25C och du kan förvänta dig elva soltimmar per dag. Regnfria dagar 24, soltimmar per dag 10h april, dagstemperatur 17c, nattemperatur 13c. Den genomsnittliga höga temperaturen är 16C i mars, 18C i april och 22C i maj. Mallorca har ett typiskt medelhavsklimat med varma, torra somrar och milda vintrar. Vattentemperatur 21c, nederbörd (medel per månad) 9mm, regnfria dagar. Mallorca, är den största av de Baleariska öarna, och ön har något att erbjuda för allas intressen och smaker. Hur som helst, beroende på tid på året och hur många dagar i förväg som flighten bokas, så kan det vara lite dyrt.

Mallorca reseguide: Saker att göra, väder, flighter, stränderlinköping väder året runt mallorca de mallorca

Kikkowok Linköping, Paddle tennis linköping, Avsluta Linköping,


Sitemap