Top news

Vi gör hembesök och hjälper er att skapa ett personligt hem med att välja tyger, mäta upp dina fönster samt med sömnad och montering. Kontakta oss för att boka en tid för ett kostnadsfritt och..
Read more
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc uppsala 300 hp, civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik med materialvetenskap. Hundratals utförliga förklaringar till matteuppgifter, guider och strategier med ovärderliga tips inför provet. Student, sidor med information till dig som redan..
Read more
Kinas beskickningschef i Sverige ( ambassadör ) är för närvarande (2008 chen Mingming. Reseförsäkring, när du är ute och upptäcker världen så är det viktigt att ha en riktig försäkring. För dig som söker extra..
Read more

Psykologprogrammet lunds kurser


psykologprogrammet lunds kurser

ett års praktisk tjänstgöring under handledning av legitimerad psykolog. Undervisningen präglas av en stor bredd i undervisningsformer och där teoretiska och praktiska inslag hela tiden samspelar. För frågor om din anmälan, registrerade meriter, antagningsbesked.

Vissa delar. Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar. I feel like I do not exist är årets avhandling Sabina Guis avhandling har utsetts till Årets avhandling av Barnfrid. Psykologprogrammet löper över tio terminer och ger ett mångsidigt perspektiv på människan - biologiskt, psykologiskt, socialt och kulturellt.

Utbildningsplan för Psykologprogrammet - Uppsala universitet
Psykologprogrammet 2019/2020 - Uppsala universitet

Personlighetspsykologi II, 7,5 hp, psykiatri/psykopatologi I, 7,5 hp, klinisk psykologi med psykodynamisk inriktning I, 7,5. Psykologer efterfrågas inom nya områden av samhälle och näringsliv. Ställ din fråga till Antagningsservice. Programmet avslutas med ett självständigt examensarbete under handledning om 30 högskolepoäng (hp ofta inom något av psykologiska institutionens forskningsprojekt). Allt fler psykologer arbetar idag utanför de mer traditionella arbetsfälten vård, skola och omsorg. Metodutbildning förekommer under hela programmet. Utbildningen ges på heltid och vanligtvis läser du en kurs i taget.


Sitemap