Top news

Men här fanns ingen franska inblandad, istället lät det afrikanskt. Det brukade finnas affärer och restauranger runt motellen, men här var det glest, mest firmor. Pensacola hade bara 54 000 invånare och var en bad..
Read more
Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vidare ansvarar du för analyser av balansräkningen och kassaflöden och tar fram löpande likviditetsrapporter. Rapportering RR/BR/CF, framtagning och analys av KPI:er, rapportering och analys till regionerna. Vi..
Read more
Det är Aftonbladet som rapporterar om flyget från Sundsvall som skulle till Göteborg. År 2013 gick Sas ut med information om en ny flyglinje mellan Kristianstad och Split. När du reser härifrån, oavsett om..
Read more

Översvämning på bohus malmön


översvämning på bohus malmön

: Jens Pettersson. Många fastigheter i Kungshamn och Hunnebostrand på fastlandet är också översvämmade. Du läser nu en av dina fria artiklar på - Vi har styrkor på plats och fler på gång. Enligt honom har det under det senaste dygnet fallit 78,2 millimeter regn. Vi försöker hjälpa folk att länspumpa deras källare och få undan så mycket vatten som möjligt, och även få undan vatten på gator där det svämmat över, berättar Jimmy Göransson, insatsledare för Räddningstjänsten i Sotenäs. Bohusläningens reporter Ingvar Spetsmark var på plats vid Campus Väst i Lysekil där studenterna skulle springa ut vid lunchtid. Ju större de är, desto tyngre är fallet, heter det. Pascalidou får pris som årets påverkare. Beslutet fattades av en enhällig styrelse. På testplatsen Yongbon verkar reaktorkomponenter ha tillverkats och förts in i en lättvattenreaktor, säger iaea-chefen Yukiya Aman.

P-67 00 25, grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Alexandra Pascalidou får priset som "årets påverkare". Iaea: Nordkorea utökar kärnvapenprogram, nordkorea verkar utöka verksamheten på sin största kärnvapenanläggning, uppger det internationella atomenergiorganet iaea. Det kan jämföras med 135 millimeter regn under månaden totalt hittills, eller 324,4 millimeter hittills. Prognosen från smhi just nu är att Bohus Malmön ligger i bakkant på regnvädret som passerat. I Hunnebostrand har det lugnat ner sig lite men vi har hållit på nästan hela dagen med insatser i Hunnebo, Kungshamn och framförallt i Bohus Malmön som i princip blivit dränkt, berättade räddningstjänstens Jimmy Göransson till P4 Väst vid 17:30-tiden.

Han deltar som nakenmodell i årets Jutiskalender, där intäkterna går till Barncancerfonden, skriver Norran. Det öser ner, säger Ingvar Spetsmark. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen. Vid 16-tiden ökade problemen inne i centrala Kungshamn, där både butiker och bostadshus översvämmades. Det är svårt att säga hur mycket det kommer att bli vi får summera sen, fortsätter han. Det är framför allt hushåll i Skalhamn och Skummedal som råkat illa. Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan. I Lysekil har det inom den första timmen kommit fem larm om översvämningar och räddningstjänsten bekräftar att man är ute och pumpar ut vatten från ett vandrarhem gävle hund par fastigheter. Det kan fortsätta regna lokalt, men det ska vara avtagande under resten av kvällen. Larm har även kommit in från Lysekil, Kungshamn och Hunnebostrand om vattenskador i fastigheter.

Lars Samuelsson räknar med att under dagen få fler översvämningslarm. Källare är översvämmade, vägar är bortspolade. Framåt kvällen mattas det att mattas. Man får se till att man inte pumpar in till grannen, berättar Lars Samuelsson, insatsledare på räddningstjänsten i Lysekil. Vattnet steg också på gatorna i Kungshamn. Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan.


Sitemap